48 óra

Címkék: munka játék foci mindennapok

2008.11.06. 19:33

 

Történések :

A negyedik köztársaság - www.negyedikkoztarsasag.hu mp3-as akciójáról írt cikket a népszabadság. A cikkhez rövíd videó-riport is készült, itt lehet megtekinteni :

nol.hu/belfold/tobb_szaz_embert_megmozgato_provokaciok_a_belvarosban

A cikkből kiviláglik hogy senkit nem akartak - akartunk provokálni. Itt megjegyezném hogy a bizonyos bevásárló központ biztonsági szolgálatának az emberei ugyan nem voltak urai önmaguknak sem, egy huszon éves srác videókameráját a szemem előtt csapta össze egy man in black.

Tobábbi videók

Raron videója -  www.youtube.com/watch

A stop.hu videója - www.stop.hu/video/

Őszintén szólva ordibálás nélkül jobban tudtam volna azonosulni a dologgal..  Sanyi?!... :)

 

 

Szerdán este a Juventus idegenben 2 - 0 ra legyőzte a Real Madridot.. nem kis teljesítmény Forca Juve - :) már alig vártam hogy büntetésből a másodosztályba száműzött zebracsíkosok visszakerüljenek méltó helyükre, a Seria A-ba de BL ben való eddigi szereplésük várakozáson felüli. sajnos nem láthattam a mérkőzést élőben mert éppen élőben felléptem a Gödör klubban.

Újabb webhelyen jelentek meg fényképeim :  kulturport.hu/tart/cikk/f/0/27098/1/kultura/Lenyugozo_tanctudas_kortars_balett_szemlelet

A bejegyzés trackback címe:

https://ezaza.blog.hu/api/trackback/id/tr6754558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása