Táp

2008.11.04. 12:24

 

Tegnap este elmentünk antikultúrálódni a Kino -ba www.propeller.hu/kultura/189817-kino-mozi-a-szinbad-helyen

 

Minden rossz varieté .-  a Táp színház előadásában

 
 
A TÁP színház társulatát a rossz színház iránti szenvedélyes elkötelezettség tartja össze. Túl sok jó színház van a világon. Túl sok jó színész, túl sok jó rendező. Túl sok jó darab, túl sok jó előadás. Ki nem unja már a remek világítást, díszletet, jelmezeket? Kit nem altatnak el a zseniális kísérőzenék? A rossz színház ritka kincs, egyre ritkább. Meg kell becsülnünk ezt a kincset. Ápolnunk, TÁPlálnunk kell a rossz színház ősi hagyományát, meg kell őriznünk a következő generációk számára.

Forrás : : www.tapszinhaz.hu/

Este kezdődött fél 11 kor a családias légkörü - varieté - Tilos taps, és tilos a jó színház :  " túl sok a jó színház, mi szarok leszünk " persze.. könnyü ezt mondani. Mindenki eldönthette megy vagy marad, fekszik vagy ül csak néző lesz vagy részese az előadásnak. Nézőtéri fény is volt így nem lehetett az erős kontrasztot érezni színész és néző között, felszabaultunk.. felszabadítottak. A közönséget bevonni a játékba mindig remek dolog, amennyiben jól csináljak.. a néző nem érezheti hogy kényszerítik és azt sem hogy hülyének nézik. Talán ez tetszett az estben a legjobban.. hogy nem néztek hülyének minket(hülyét csináltunk mi magunkból de önként :) ) Volt szerencsém szinkrozinálni Mr.Big- et a Szex és New York filmből Carrie magyarhangjával.

A bejegyzés trackback címe:

https://ezaza.blog.hu/api/trackback/id/tr77749169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása